Tuesday, 6 December 2011

surprise birthday parti :D

assalamulaikum .
post sebelum ni kan pasal BBQ BHAI .
oke post ni sebenarnya salah satu aktiviti pada malam bbq tuh .
parti hari jadi .
kek ditempah KHAS . haha .
ucapan "Happy Birthday SUHAIL" tertera di atas kek .
member-member  buat parti hari jadi ni secara kejutan .
time diorang nyanyikan lagu happy birthday aku rasa :
-blur sekejap
-rasa macam mimpi
-terkejut habis
-teruja gila lah
-macam ta percaya
-macam rasa na kena sawan . haha
#rasa , akulah manusia paling beruntung dapat kenal diorang

*terimakasihbebanyakkawan :*


dah bace ? jangan lupe comment dan like ya !

bbq bhai :D

assalamualaikum .
post ni sebenarnye post dah lame .
tapi aku buat balik . haha .
oke . aku na tanye kat korang .
korang tahu kan BBQ a.k.a barbeque tuh ape ?
ape , ta tahu ?
ala yg bakar-bakar tuh . ta faham gak ?
pergi tanya mr.google korang lah sana. hahah

bbq ni di buat sebelum spm .
tujuan supaya dapat hilangkan stress . haha
happy yang teramat happy .
malam ni happy sebab dapat lepak budak kelas SMP sampai malam .

aktiviti malam bbq :
makan ayam bakar
makan sotong bakar
lepak-lepak kat tengah jalan
nyanyi-nyanyi sikit
bergambar
main kat taman permainan
dll

*lainkalikitabuatlagitautahu




dah bace ? jangan lupe comment dan like ya !

terbaik la kawan :D

assalamualaikum .
ha ! sekarang jam menunjukan 2.30 pagi .
ta boleh tidur so aku intai lah blog member-member .
cari ilham la kononnya :D hahah ( padahal bosan )
aku pun tengok blog CIK SALLY  ( kawan sekelas )
sebab dah lame ta intai-intai blog dia .
time sibuk tengok-tengok blog dia .
tibe-tibe aku ternapak picture aku kat blog dia .
dan dibawah picture tu dia tulis .


 " this is suhail, the CUTEST guy i ever met! hahaha
! he is my best friend..and my class leader..
he's cute right? haha just look at his smiling face..>.< kikiki..
 he's belong to my friend..they were sweet!
haha! he's cute rite? rite?... "

wah terharunye ada orang tulis pasal aku . haha

to CIK SALLY
thank you lah :D
 kau lagi cute dari aku :D
u are my bff :D

dah bace ? jangan lupe comment dan like ya !