Saturday, 24 December 2011

suka ta saiful ?

assalamualaikum.
tajuk kita hari ni suka tak saiful.haha
post ni ak buat untuk SAIFUL ( kawan baik aku ).
kau buat post pasal aku ? aku buat post pasal kau kawan :)
*dia baru buat blog lah .
(kiri tu saiful kanan tu aku)
oke picture kat atas ni .
time kat tanjung piai.
ada program kepimpinan untuk
ketua kelas , pengawas , pengawas pusat sumber .
*aku beli kau makan ea sepol -.-" . HAHA

nama penuh saiful bin ahmadi
aku panggil sepol or pol or wei . haha
kalau aku dengan dia ni.
macam-macam boleh jadi . HAH
kiteorang gila-gila bila jumpa :D
bila sorang ta datang . fuhh boring :(
kami suka skype . hah

saiful bin ahmadi seorang yang:
-kreatif
-suka melukis
-baik juga lah . haha
-smart
-taksub kepada K-POP
-suka bergaya
_29/1/94 tarikh lahir mamat ni

*weisepolkausukatak?hah

dah bace ? jangan lupe comment dan like ya !

No comments: